oude meuk

Onderwerp

Cas Enklaar (4 nieuwsberichten)

  • De voorstelling 'Uit Liefde', die in verband met het overlijden van Joop Admiraal was afgelast, zal volgend seizoen toch een tournee maken. Cas Enklaar zal de rol van Joop Admiraal overnemen. De speelperiode is 7 september t/m 5 november 2006. (Redactie, 15/4/06)

    meer over: Joop Admiraal


  • Er komen deze zomer van 21 juli tot en met 1 augustus nog tien extra voorstellingen van 'Wilhelmina, je maintiendrai' in het Circustheater in Den Haag. De voorstelling was nog niet eerder in Den Haag te zien omdat er geen geschikte zaal vrij was. Cas Enklaar zal dan weer de tegenspeler van Anne-Wil Blankers zijn, nadat zijn rol deze maand was overgenomen door Jeroen Krabbé (Volkskrant & AD, 6/3/99)

    meer over: Circustheater


  • Jeroen Krabbé vervangt Cas Enklaar in de vier extra en allerlaatste voorstellingen van 'Wilhelmina'. Cas Enklaar heeft andere verplichtingen. Het is voor het eerst in jaren dat Krabbé weer op de planken staat. 'Wilhelmina, je mantiendrai' - geschreven door Ton Vorstenbosch en geregisseerd door Mette Bouhuijs - heeft 92.500 toeschouwers getrokken en is daarmee één van de best bezochte voorstellingen van de laatste tientallen jaren. Ook de extra voorstellingen zijn al tijden uitverkocht. (Parool, 2/3/99)


  • Ton Vorstenbosch werkt aan een groots opgezet kostuumdrama over het leven van Koningin Wilhelmina. Het gaat 'Je Maitiendrai' heten en de hoofdrol wordt gespeeld door Anne-Wil Blankers. Verder spelen Cas Enklaar, Nettie Blanken en Elsje Scherjon. Dit alles vanaf 31 augustus in de Stadsschouwburg Amsterdam. (Telegraaf, 11/3/98)


praat mee

schrijf een mini