theaterpraat

Beau faciliteert liever schreeuwen naar koffertjes

rominbeau.jpg

Het was zo'n leuk idee: Beau samen met Johnny de Mol en nog een paar acteurs in een Romeo & Julia-versie voor vijf mannen, geregisseerd door Marcus Azzini. Een soort Sexual Perversity, maar dan zonder die stomme wijven. Nou ja, niet dus:

 "Beau van Erven Dorens is uit de cast van het theaterstuk Romeo over Julia gestapt. Al na één repetitiedag besloot hij de productie te verlaten. Hij zei ontevreden te zijn over zijn aandeel in de productie, aldus producent REP Theater dinsdag.

Rick Engelkes van REP Theater reageerde verbouwereerd en compleet verrast. 'Dit is een traject waar we samen met Beau in november 2007 in zijn gestapt. Nu dus bijna een jaar geleden! Ik begrijp niet dat Beau dit nu, na zo lang als team hiermee bezig te zijn geweest, met een simpel sms'je beëindigt.'"

de Volkskrant: Beau van Erven Dorens stapt uit theaterstuk 

Vooral dat smsje intrigeert me. Wat zou daar precies in staan? En wat zou er precies aan de hand zijn? Toch iets tè homo-erotisch, met al die mannen? Arme Beau, zal hij zich toch voor eeuwig bezig moeten houden met mensen die schreeuwen naar koffertjes...

reacties

Wat is er gebeurt? Heeft Marcus Azzini ze een te vage homo erotische baarmoeder oefening laten doen? Kwam Beau van Erven er te laat achter dat er echt helemaal geen meisjes waren? Ik vind het een enorme Huub Stapel dit.

Floortje 09/09/2008 - 20:25

Met al die jongere mannen om hem heen, gok ik op een midlife crisis.

Pinguin 10/09/2008 - 09:13

Beau dacht een van de hoofdrollen te gaan spelen, maar werd afgescheept met een travestierolletje met de tekst ‘Julia, Julia, Julia!’

Jo 11/09/2008 - 11:37

Follow up!
Column van Beau in de Volkskrant:

‘De voedster!’, riep ik.
‘Wat?’, zei mijn vrouw. (...)
‘Ik speel de voedster!’
‘Zit er een voedster in Romeo en Julia?’
‘Precies! Dat bedoel ik!’

Rick Engelkes beraamt zich op stappen:

‘De rolverdeling staat helemaal niet vast. Het is nog niet gezegd dat Beau aleen de voedster voor zijn rekening neemt. Dat wordt pas tijdens de repetities duidelijk.’ Op de poster van het stuk prijkt prominent zijn foto. Dat materiaal zal nu allemaal opnieuw moeten worden gedrukt gedrukt, zodra er een vervanger gevonden is.

Simber 11/09/2008 - 11:41

Ik vond het aanvankelijk wel lef van Beau, maar nu…. De voedster is een prachtige rol! Heeft hij het (oorspronkelijke) stuk wel eens gelezen? Vast niet. Misschien een van de verfilmingen gezien ? Wat een zielige column, zeg. Zijn droom is in duigen. Dat doet hij anders wel mooi zelf.

java 12/09/2008 - 16:04

Teun Kuilboer wordt de nieuwe Beau, meldt REP. Speelde al eerder onder Marcus Azzini in ‘Onze Jeugd’.

Oja, het SMSje luidde: “Ik kap ermee. Vaarwel!” Zo, nu bent u weer bij ;-)

Simber 16/09/2008 - 14:24

En nog meer follow-up: Wijbrand Schaap recenseert de Photoshop-job voor de post-Beau affiche.

Simber 13/10/2008 - 14:28