theaterpraat

Jaargang 10

Moosers met gevoel voor geschiedenis zullen het zich misschien al gerealiseerd hebben, maar 2007 is het jaar waarin Moose 10 jaar bestaat. Begin oktober 1997 -het was het vroege Pleistoceen van internet- vond onze oprichtingsvergadering plaats, later die maand gingen we online, toen nog op het adres huizen.dds.nl/~moose (vooral die tilde mis ik nog dagelijks).De vraag is nu: wat zullen we? Gaan we een groots feest doen voor alle lezers en familie? Of een doorwrochte uitgave over de betekenis van Moose voor het kunstenlandschap? Of gaat de redactie op een exclusieve sabbatical naar Moose Jaw, Canada om daar een eigen gewei te schieten.Wat vindt u eigenlijk? Moet 10 jaar Moose gevierd worden, en zo ja hoe?

Simber op 17/01/2007 - 16:20   7 reacties

reacties

Jaaa hoezee! Don’t lose, go Moose. Een prima excuus voor het Niet Onbelangrijke Moose Oktoberfest! (nicht unwichtige Elchefeest)!
Heb er nu al zin in!

LmR (niet geverifiëerd) 17/01/2007 - 16:50

joh, wist ik helegaar niet, dat eerst jullie dat briljante idee voor moose hadden en dat ze daarna dat hele internet zijn gaan uitvinden - nu moet het zéker gevierd worden!
ik zou zeggen: doe maar een feest, en als ik de kans krijg om daarvan mee te genieten, zul je mij niet horen zeuren over een presentatie van een doorwrochte of gevlochten uitgave of wat jullie ook willen laten zien (ik ben eigenlijk best benieuwd naar die betekenis van moose).

oktober, hoeveel nachtjes slapen is dat nog?

eswé 17/01/2007 - 17:05

Mm, eigenlijk zijn wij sociaal niet zo vaardig en hebben we ook een bloedhekel aan organiseren. We hadden dat feest dus al een beetje opgegeven. Maar ja, als er behoefte aan is… Proef ik behoefte?

Simber 19/01/2007 - 00:34

Jaa, veel behoefte. Feest is goed. Een Moose feest is beter. Wie herinnert zich niet de legendarische bruiloft van Simber en Floortje aan de Lindengracht? Was het de Lindengracht? En is dat niet ook een fijne oktoberfeestlokatie met veel zuidduitse bieren en noorditaliaanse wijnen? Misschien ook met de introductie van het internetbroadcastprogramma Eland Gezocht? Ik zeg maar wat.

Winfred (niet geverifiëerd) 19/01/2007 - 09:41

voor de noord-italiaanse wijnen kunnen AvdP en ik eventueel zorgen, dat zuidduitse bier zie ik minder zitten, ruime voorraad alternatieven in mijn onmiddellijke omgeving, though …
(je merkt, simber, dat dat feest ondertussen een sine qua non is).

Bram 19/01/2007 - 11:56

Fijn een feest! Wel een gemaskerd bal dan, mag ik hopen. Want ik wil natuurlijk wel een beetje anoniem blijven.

RiRo 19/01/2007 - 12:57

Ja leuk, een feest! Alhoewel ik de redactie ook wel een fijn reisje gun naar het Elandenland… Maar vanuit puur eigenbelang lijkt een feest (gemaskerd of niet) me toch ook wel wat.

Jeanine 20/01/2007 - 18:24