moosers

Praatjes van Simber

Volgens verschillende onbevestigde geruchten zal Ben Hurkmans nog vóór de zomer vertrekken als directeur van het FAPK. Hij zou cultureel attaché worden in Londen. Over zijn opvolging bij het FAPK is nog niets bekend, maar het lijkt logisch dat een interim de huidige cultuurnotaperiode afmaakt.Let wel: eea is nog niet bevestigd, maar onthoudt: u las het voor het eerst hier, op Moose…[Update (27/4): Inmiddels heeft het FAPK een nieuwsberichtje op de site geplaatst]

Lees meer

Simber op 11/04/2006 - 18:43   3 reacties

Cement is leuk. Nu is een festival al snel leuk als het een tequila-bar heeft en gratis huurfietsen (in plaats van busvervoer naar de lokaties), maar Cement is oprecht spannend en gezellig. En goed bezocht ook. De Tiburgse scene lijkt ook meer aansluiting te zoeken (en te vinden) bij de Vlaamse theaterwereld dan dat ze er slaafs de Amsterdamse modes volgen.Ik denk wel dat het festival (dat nu rouleert tussen Maastricht, Den Bosch en Tilburg) er goed aan zou doen om Tilburg als vaste lokatie te kiezen. BTW, de laatste keer dat ik in Tiburg was, was voor het Moving Mime. Bestaat dat nog?

Lees meer

Simber op 27/03/2006 - 12:34   3 reacties

Vanaf nu gaat de redactie van Moose u weer met enige regelmaat lastig vallen met commentaar op de theaterwereld. Naast de logs van de redactieleden kunt u bijdragen van gastloggers verwachten. En tegen de zomer mag u ook zelf aan de slag. Maar daarover later meer.

Lees meer

Simber op 23/03/2006 - 23:40   2 reacties

<< < 91011
Syndicate content