minirecensies

Wild Grrrl

Wij vonden het een hele leuke voorstelling, het is echt een aanrader. Maar slechthorenden zouden wij niet aanraden om er naar toe te gaan want het was moeilijk te verstaan. Vandaar dat blikkie tomaten. Nou de mazzel groetjes van Hiltsje en Froukje

H&F gezien 14/12/2000

Slecht langdradig verhaal, wat moeilijk te verstaan is en niet interessant voor jeugdigen. Voorstelling gaat teveel en te lang over hetzelfde (sex, drugs en bendes) wat even leuk is maar daarna vervelend wordt.

X gezien 30/11/2000

Hartstikke leuke voorstelling. Uitstekend gespeeld door Ricky Koole en Monique Hoogmoed. Het stuk is goed, misschien ietwat aan de lange kant. Blij eindelijk een stuk te hebben gezien dat niet gaat over geneuzel van witte theatermakers die worstelen met hun identiteit als dertiger of veertiger.

GS gezien 23/10/1999

Wat een koketterie! Van schrijfster Prichard en - vrees ik - van regisseur Peter Pluymaekers. Gooi de geheide ingrediĆ«nten van het bejubelde nieuwe Engelse schrijven (seks, drugs, losers) in een cocktailshakers, en we hebben weer een voorstelling over het HIER en het NU. Ammehoela. Slecht verteld verhaal, niet geregisseerd. Doelgroepentheater van het ergste soort. (Of ben ik met mijn 42 te oud…?)

HL gezien 23/10/1999

Prachtige voorstelling! Jammer dat Theater de Griffioen (op Uilenstede, ja het is een deprimerende omgeving, maar toch) niet wat meer moeite had gedaan wat CKV-ers of studenten binnen te slepen, want zo’n lege zaal is niet echt bevorderend voor de publieksparticpatie. Toch lukte het Monique Hoogmoed en Hadewych Minis (die inviel voor Ricky Koole) de zaal mee te laten giechelen als ze het publiek ingingen. Drie geweien voor Hadewych: ik had haar nog nooit gezien, maar wat een geweldige actrice. Ze kwam erg geloofwaardig over als de opgefokte, zestienjarige gang-bitch: ze kon geen moment stilzitten, terwijl Monique Hoogmoed toch een beetje te oud en rustig was. Maar al met al BRAVO, een jongerenvoorstelling die nog goed is ook.

AE gezien 22/02/2001