minirecensies

Sprookjesbordeel

wat zinnenprikkelend, erotisch!! 30 minuten.. veels te kort.. ontroerend, intiem, zacht en sensueel. verwend worden op een zintuigelijke manier.. niets dan lof over de professionaliteit en de manier waarop de acteurs zo dicht bij iemand anders kunnen komen en toch zuiver blijven!

Hmmmmmmmm wannneer komen jullie weer in groningen??

N. gezien 15/04/2005

Wat een voorstelling, bleef nog lang nazinderen, de suggestie blijkt dan toch sterker dan de realiteit. Jammer dat deze voorstellingen zo beperkt zijn, ik was graag een 2de maal geweest enkel omdat ik denk een en ander gemist te hebben door de constante verrassing. zes moosejes zijn te weinig.

TB gezien 23/09/2003 op De Internationale Keuze

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeses. Van mijn voeten tot mijn hoofd aangeraakt door theater. Had nooit eerder over Verhelst gehoord, ben dan maar op aanraden van een vriendin geweest, en had het voor geen geld ter wereld willen missen. Wie vertederd wil worden, wie ontroerd wil worden, wie, tja, bloedgeil wil worden, moet deze voorstelling zien. Je wordt dertig minuten lang verwend. IK WIL OPNIEUW EN OPNIEUW.

MTH gezien 12/09/2003 op Het Theaterfestival

Of dit nu een geweldige theatervoorstelling is weet ik niet. Dan moet je gaan bomen over de vraag wat nog een theatervoorstelling is, dat laat ik even. Dit is een bordeel, een geweldig sprookjesbordeel waar je verwend wordt door (in mijn geval) een actrice. Binnen twee minuten was ik helemaal verkocht, gevangen, verliefd. Op de stem die in mijn oor fluisterde, op de beelden die ze opriep, op de handen die water nadeden op mijn arm. Eén grote sensuele gebeurtenis. Geen sex, maar de kracht van de verbeelding, aangevuurd, leven ingeblazen, door adem, stem en lichaam van de actrice. Als er zo’n bordeel zou bestaan, zou ik er elke week mijn loonzakje naar toe brengen.

PV gezien 07/08/2002