minirecensies

Gorilla goes Beautiful

Hele boeiende voorstelling! Het is echt een voorstelling die bij Amsterdam past. Ik vind het echt weer eens iets nieuws, en dat wordt nog wel dans genoemd. Ik vind het veel meer dan dans. Normaal is dans effe doorbijten en soms wat langdradig, maar ik heb me geen seconde verveeld!!. Ik kreeg de indruk dat de stoelen wel wat dichterbij hadden mogen staan, (tomaat) en dat het doek scheurde leek me ook niet geplanned, of hebben de 3 prachtige dames voor elke voorstelling een nieuwe lap? (ook een tomaat) Echte aanrader!

HP gezien 19/07/2001

Nadat ik door mijn collega op de hoogte werd gesteld van dit optreden, dacht ik, ach, laat ik het wagen en ik moet zeggen dat ik het een zeer bijzonder optreden vond. Ik heb me kostelijk vermaakt. De essentie van het verhaal is goed te begrijpen en ook voor meerdere uitleg vatbaar. Van prachtig naar chaos werd door Lieber Gorilla op een komische en evenzo verdrietige wijze uitgebeeld. De acteerprestaties en expressie vond ik geweldig.
Het stuk ‘Gorilla Goes Beautiful’ vind ik in één woord fantastisch!!! Ik ben benieuwd en kijk uit naar de volgende productie. Ga zo door!

SvW gezien 11/05/2001