minirecensies

De wet van engel

Wat een goede voorstelling!!!
Dat deze groep het theaterfestival niet gehaald heeft, is onbegrijpelijk… Met deze voorstelling zal het dan wellicht nog gaan gebeuren!!!!!

Co gezien 27/05/2004

Wat een gelukkigheid bij deze voorstelling, ik werd er helemaal warm van. Heb nooit geweten dat ‘Langs het tuinpad van mijn vader’ zo kippevel-bezorgend-mooi kon zijn. De Wet van Engel is echt een goede voorstelling. Ironisch? Ja, vast. Kritisch? Ook dat. Maar ik heb maar weinig keren zo veel mensen met zo’n brede glimlach een theaterzaal zien verlaten. 27 mei spelen ze nog in Amsterdam. Gaat dat zien!!

SR gezien 26/05/2004

Gelukkig, ik voel me gelukkig. Door de koe. Met zijn allen voelen wij ons goed. ook mijn huisgenoten die mee waren. Wordt gelukkig ga naar de koe toe. Het kan nog. De 27e in Vlaams cultuurhuis de Brakke Grond te Amsterdam; en daarna eventueel weer volgend seizoen. Gewoon doen. Je gaat je er goed door voelen. En langs het tuinpad van mijn vader zingen.

SDR gezien 26/05/2004

Wat een fantastische voorstelling is dit. Toneel en de tegenwoordige televisie in een voorstelling. Ontzettend grappig, genant en genieten.
Ik voelde mij als publiek zeer gewaardeerd. Prachtig.

HP gezien 13/05/2004