Oud Archief

UIT - IN

2003

UIT Zelfs TM spot nu trends. Daarmee is deze hele rubriek natuurlijk alweer Uit. Gelukkig bespreekt men daar voorstellingen van vier jaar oud zoals 'My diner with André'. Hier actueler trends: oppervlakkig, klein, maar wel recent! IN
Koud
(17/8/03)
Warm
Classic FM
(4/2/03)
Get Records2002

Met al die retro-hypes wordt het pas echt moeilijk om hip te zijn. Nostalgietheater vliegt u dit seizoen om de oren, maar wordt het daardoor hip? Nee, natuurlijk niet! Als je ouders mee willen naar het theater, nou dan weet je het wel... Maar volgens sommigen zijn ouders juist weer helemaal goed! Sinds Britney is de moeder is het meest ultra-coole fashion statement. Gelukkig waakt Moose voor de echte oubolligheid.
Masturberen
(14/9/02)
Rochelen
Proust
(18/5/02)
Joyce
Cabaret
(18/5/02)
Televisie
Voetbal
(4/5/02)
Fietsen

2001

Brecht? Wie?!? Over the hill! Has-been! Verleden tijd! Anno 2001 moet de moderne, hedendaagse theaterliefhebber van nu andere namen voor op de tong hebben. Ionesco, bijvoorbeeld. Of Sartre, die kan ook helemaal weer. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, houdt Moose voor u de hypes in de gaten.
Acteurs
(5/9/01)
Iemanden
Hanneke
(2/2/01)
Hans

2000

Het is bijna niet meer bij te houden. Shakespeare is inmiddels zó ontzettend vorig millennium, en Brecht is nu weer übercool. Even leek het er zelfs op dat uit/in lijstjes ècht niet meer konden, maar Moose blijft de hypes en trends volgen. Doe er uw voordeel mee!

1999

Het gaat razendsnel in theaterland. Was het enige tijd nog bon-ton om te beweren dat Shakespeare zwaar overschat werd, inmiddels weten we dat hij de Belangrijkste Brit van het Millennium is. Moosers en Losers; how to bluff your way into het theater van dit moment.

praat mee

schrijf een mini