DE STAND

< Vorige Keer  

 
1 Punten thuis want eigen theater in Antwerpen. Wie zou hij gaan programeren? Jan Hoet? Nu hoeft 'ie in elk geval nooit meer in Amsterdam te spelen, misschien moet hij daar ook een eigen honk.
Winst thuis. Meest productieve theatergroep van Nederland. We hebben het hier niet over voorstellingen, maar over kinderen. 2x2=5 nee hoor, 1+1= 3
Punten thuis voor zijn enorm slimme prijzenconstructie en zijn truc om heel het theaterveld medeplichtig te maken aan dit corrupte project. Tip: geef vooral jezelf ook een Cubus-award.
Winst uit; iedereen die een beetje iemand is in theaterland, wil zijn portie subsidie wel met jullie delen. Onmiddelijk verlies thuis want jullie hebben teveel karakter om dit te accepteren, respect hiervoor. Succes met de nieuwe regering.
Sinds ze uit het bestel geflikkerd zijn, maken ze de ene leuke na de andere goeie voorstelling. Voor deze volksjongens is crisis dus een zegen, deze club dus houden voor bangere tijden.
Is afgestudeerd bij Das Arts en maakt toch nog een voorstelling waar publiek naar toe gaat. Als beloning wordt het dan gemarteld met participatie. Daar kan je niet te lang mee doorgaan, maar tot zover winst uit.
Winst thuis. Het kan: hip worden in de provincie. Koos geldt nog steeds (of alweer?) als aanstormend talent. Hij is een blijverdje, wel moet hij eens kappen met die cabaret-schnabbels. Cabaret is dood.
Op dit moment stemt 90% op stuggezaal.nl voor afschaffing van het Theaterfestival. Dat is nog een harde klap in het gezicht. Wel karakter dat ze zich als enige met een bijdrage in het gesprek mengen. Gelijk uit.
Eeeeh soap op toneel. Toneel in de soap, Wat kunnen we zeggen? GELIJK UIT
Daar hebben we lang niets meer van gehoord, misschien fuseren met Felix Meritis?
Wie? Vanuit het fucking niets geselecteerd voor Het Theaterfestival. Arthur, waar heb je ze in Godsnaam vandaan?! Nieuw binnen, maar we weten nog niks van ze, neutrale positie.
Hmmm. Utrecht. Domstad. De naam zegt het al. VERLIES THUIS.
Verlies thuis. Krijgen het niet eens meer voor elkaar het huisgezelschap te laten spelen. Dat noemen wij nog eens een toxic werkomgeving. Laten we daar eens de Arbo op loslaten.
Mirjam Koen blijft geloven in de Ibsen, ze gaat nu zelfs bij TGA met hem aan de slag. Binnenshuis is Gerrit Timmer er ook al mee aan de slag. Als Mirjam Koen nu weer met Marrokaanse acteurs gaat werken is de zelfbevruchting compleet.
Ach en wee. Naam blijft onwennig. Gewoon punten aftrekken, dan maar.
De Appel houdt het inmiddels zo lang vol dat ze bijna weer fris zijn. Dat is nog eens uithoudingsvermogen bijna net zo bikkel als 24 uur Moose maken. Het gaat dan ook weer helemaal goed komen met de Appel, en waarschijnlijk weten zij wel weer subsidie te regelen in Hotel des Indes.
Strijards is weg bij de Theatercompagnie, nu is er echt geen spoor van hun meer te bekennen. Een van de vaderen van het neerlands bestel wordt weggesaneerd. Duidelijk de laatste ronde niet gehoord, das nu pech. Art & Proost!
Verlies thuis; heb je een orginele veelschrijver in je midden, spelen jullie alleen dequels: 'Waiting for Godot', 'Coriolanus', 'Who's afraid'... Zelfs 'Chinindrest' schijnt al gedaan te zijn.
Het blijkt dat ze plannen hebben om in Berlijn en Barcelona spelen. Denken zeker dat door de euro alles goedkoper is geworden. Let op aanstormend financieringstekort, Canada weet u nog? Dat was ook zo'n mooi geval van verlies uit.
Duidelijk verlies thuis, want Ivo kan zijn eigen gezelschap niet eens regisseren. Wel sympathiek van hem dat hij zichzelf deze keer niet heeft geselecteerd voor het Holland Festival. Iets te druk gehad met budgetering waarschijnlijk.
Verlies op verlies thuis. Sneu verhaal. Zelfs aanhoudende pogingen om voor de Gouden Tomaat geselecteerd te worden, zijn mislukt.
Gaan volgend seizoen 'Het vuil, de stad en de dood' doen. Hebben Harry, Jules en Freek al gereserveerd? Wij komen in elk geval. En we zijn vreselijk benieuwd naar de aansluitende Barend en Van Dorp
Ro wordt steeds autistischer. Zelfs de eens zo gezellige familievoorstellingen worden gesmoord in techniek. Oppassen dat Ro-theatert geen Rot-theater wordt.
Is na een aantal pogingen een eigen artistiek gezicht te ontwikkelen zijn ze toch de nieuwe Appel geworden. Ze spelen Shakespeares die iedereen geweldig vindt en worden niet geselecteerd. Pas dan toch op voor de Appel-calyps. We voorspellen binnenkort een Oidipoes en ze vliegen uit het bestel.
1024 punten (een megapunt) aftrek voor onbegrijpelijke breedband website. 'Skip Intro', kent u die knop?