oude meuk

Makers

Lotte van den Berg

Lotte van den Berg

Regisseur (geboren 19/12/1975, Groningen)
Regie-opleiding AHK Amsterdam, lichting 2001


Artikelen

Lotte in Antwerpen

Lotte werkt sinds een paar maanden in Antwerpen, waar ze vast verbonden is aan Het Toneelhuis. Ze is daar door Guy Cassiers gevraagd om, samen met een aantal andere jonge makers, zitting te nemen in de artistieke raad. Cassiers komt pas in 2007, en in het tussenliggende jaar heeft Josse de Pauw de artistieke leiding (het Josse-jaar), maar Lotte is er ook al. Ze werkt nu samen met Josse aan de voorstelling Volk.

• 12/01/06

Geen Lotte, geen Mimeprijs, wel Vos

Lotte heeft niet de VSCD Mime-prijs gewonnen voor de voorstelling 'Ik zou mezelf willen weggeven, maar ik weet niet aan wie'. Wel kreeg Lotte de Erik Vos Prijs uitgereikt op het VSCD-prijzen gala. Lotte was echter niet aanwezig, want ze was in Schotland aan het kamperen. Henk Scholten hield een toespraak en actrice Do van Stek nam de prijs voor Lotte in ontvangst.

En nog één...

Lotte blijft in de prijzen vallen. Haar regie voor 'Ik zou mezelf willen weggeven, maar ik weet niet aan wie' is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. Op 14 juni is de uitreiking.

Logboek van Begijnenstraat

Het team van Begijnenstraat 42 houdt een logboek bij op internet. Daar kun je lezen hoe het achter de gesloten gevangenis deuren toegaat.

Weer een nominatie

De voorstelling 'Ik zou mezelf willen weg geven, maar ik weet niet aan wie' is geselecteerd door de curator jeugdtheater van Het Theaterfestival.

Lotte wint Vos

TrofeeDe 1000 Watt Prijs ging aan haar neus voorbij, maar op dezelfde dag hoorde Lotte dat ze de Erik Vos Prijs heeft gewonnen. De Erik Vos Prijs is een tweejaarlijkse aanmoedigingsprijs voor beginnende theatermakers. Eerdere winnaars zijn Daniëlle Wagenaar, Ola Mafaalani en Hotel Modern. Aan de prijs is 5000 euro verbonden. De prijs wordt op 14 juni uitgereikt tijdens het VSCD Toneelprijzengala in De Meervaart in Amsterdam.

Dossier Toneelprijzen • 24/04/04

Genomineerd

Lotte's voorstelling 'Het blauwe uur' is genomineerd voor de 1000 Watt Prijs, de belangrijkste jeugdtheaterprijs van Nederland en Vlaanderen. Lotte maakte de voorstelling, die om zes uur 's nachts speelde, bij Artemis. Op 24 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Dossier Toneelprijzen • 16/01/04

Interview

Moose interviewde Lotte tijdens de Regiedagen 2001

lees verder > • 15/06/03
error number: 256
description: MySQL error 'The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay'
in Query: 'SELECT MAKERCROSS.VOORSTELLINGID, 1VOORSTELLING.VOORSTELLING, 1VOORSTELLING.UITVOERENDE, DATE_FORMAT(1VOORSTELLING.EINDDATUM, '%d/%m/%y'), DATE_FORMAT(1VOORSTELLING.BEGINDATUM, '%d/%m/%y'), 1VOORSTELLING.SPEELLIJSTURL, 1VOORSTELLING.EIGENURL, MAKERCROSS.ROL, MAKERCROSS.OPMERKINGEN, MINIREC.MINIRECID, COUNT(*) FROM MAKERCROSS LEFT JOIN MINIREC ON MAKERCROSS.VOORSTELLINGID = MINIREC.VOORSTELLINGID LEFT JOIN 1VOORSTELLING ON MAKERCROSS.VOORSTELLINGID = 1VOORSTELLING.VOORSTELLINGID WHERE MAKERCROSS.MAKERID = 1 AND 1VOORSTELLING.VOORSTELLINGID = MAKERCROSS.VOORSTELLINGID AND 1VOORSTELLING.BEGINDATUM <= '2013-04-10' AND 1VOORSTELLING.EINDDATUM >= '2013-03-10' AND 1VOORSTELLING.STATUS <> 0 GROUP BY VOORSTELLINGID ORDER BY 1VOORSTELLING.PDATUM DESC'
errfile: /home/httpd/web08333/data/DBUtilsV2.0.php
line number: 71
Page name: /inhoud/aanbod/makers/maker.php
Browser: SiteSucker/2.3.6
Referer: http://www.moose.NL/inhoud/aanbod/makers/

praat mee

schrijf een mini