oude meuk

Regiedagen 2001

4/7/01

Loek Zonneveld schreef een Nabeschouwing over De Regiedagen en het ITs.


30/6/01

Olivier Provily won op het ITs de Ton Lutz Prijs voor de meest veelbelovende regisseur. Lees meer bij Kort Nieuws.Gisteren zijn de Regiedagen 2001 waardig afgesloten met het eindfeest op de Lindengracht. Tot volgend jaar!


28/6/01

Nieuwe Maxirecensie: 'De Alchemist', door Domenico Mertens.


Voor wie niets te gek is: de Spectaculaire Route.27/6/01

Op Stuggezaal.nl kunt u nu het verslag van de bijeenkomst van afgelopen zondag lezen. Lees ook de bijdrage van Simone Hogendijk, die de Schrijversdag bezocht.


Eten met Idealisten:
foto

foto
Opperidealisten en koks Valentijn en Wouter.

25/6/01

Maak uw borst maar nat voor de Natte Route.


Profiel van Lotte van den Berg.23/6/01

Olivier gaat via de Prinsengracht, Marcus gaat binnendoor. Maar wat is de beste route van het Rozentheater naar de Lindengracht: Deel 3: De OV Route.


Profielen van de Afstuderenden! Lees alles wat je wilde weten over Olivier Provily en Marcus Azzini.


21/6/01

Nieuwe Maxirecensie: 'Mijn Kippenhersentjes', door Domenico Mertens.20/6/01

Er komen te weinig mensen van het Rozentheater naar de Lindengracht! Maakt u daarom vooral gebruik van: De Snelste Route.


Gisteravond kon u eten met Idioten. Eten met Idioten ziet er ongeveer zo uit:
foto
En daar blijft het niet bij! Volgende week dinsdag kunt u nog Eten met Idealisten en zondag as. kunt u meeëten en praten met Stuggezaal.nl. Reserveren voor beide kan op 5205320.
foto
Ook in de keuken heerste de opperste idiotie. Topkok Valentijn Fit serveerde lekkernijen uit de Italiaanse keuken, en een drol.
foto
De avond werd afgesloten met de licht surrealistische, maar op geen enkele manier idiote performance 'blote voeten op tafel / bare feet on the table' door Almeerder Jetse Batelaan.

zie ook: Minirecensies: 'Eten met Idioten'

18/6/01

Op Stuggezaal.nl is een nieuwe discussie gestart over de relatie tussen toneelschrijvers en regisseurs. Ook op de live-bijeenkomst van Stuggezaal.nl op 24 juni op de Lindengracht zal dit thema centraal staan.


Moose stort zich op de meest heikele kwestie van het festival: wat is de beste route van het Rozentheater naar de Lindengracht. Vandaag deel 1: De Intuïtieve Route.


16/6/01

Recensies! Domenico Mertens bezocht 'Oorlogje' en inmiddels zijn er Minirecensies binnen... Dat kan natuurlijk nog beter: Schrijft u vooral Minirecensies!


15/6/01

foto
Lotte vertelt hoe zij met Marcus en Olivier in het eerste jaar sloom aan een tafeltje zaten terwijl Theu Boermans een bevlogen pleidooi hield voor het veranderen van de wereld. Vier jaar later is er wel het een en ander veranderd...
foto
Regisseur Marcus Azzini, hier te herkennen aan zijn rode duim, stort zich op het feestelijke buffet!
De Regiedagen zijn met een feestelijke vingerafdruk geopend!
foto


Het is nu zo rond vieren, een uur voor den feestelijke opening van de Regiedagen. In het Rozentheater is de spanning te snijden. Driftig wordt allerhande affiche-, flyer- en ander promotiemateriaal geknipt en geplakt. De Moose-redactie is zich ook aan het installeren en heeft zo haar eigen probleempjes; zo ligt het netwerk op haar eigen onvolprezen manier plat.


De nieuwe generatie regisseurs neemt in goed overleg beslissingen over publiciteits-uitingen. foto
foto Systeem-beheerder Roger kijkt trots naar de genstalleerde publieksterminal op de Lindengracht.


Van 15 t/m 29 juni verzorgt Moose een digitale dagkrant voor de Regiedagen. Ook u kunt erbij zijn! Op www.regiedagen.nl kunt u voor 50 gulden (theaterstudenten slechts 25 gulden) een passe-partout bestellen dat toegang geeft tot alle voorstellingen op de Regiedagen

praat mee

schrijf een mini