oude meuk

Cultuurnota 2001-2004

Interactieve Adhesie Service

Geachte theaterredder,

Het advies van de Raad voor Cultuur heeft nogal wat gevolgen voor de gewone theaterbezoeker. U bent waarschijnlijk reeds overspoeld met brieven van bedreigde theatergroepen, die willen dat u een adhesiebetuiging stuurt naar staatssecretaris Van der Ploeg.

Een flinke klus: elke keer weer handtekeningen zetten en adhesie betuigen voor de gezelschappen die zich in uw belangstelling mogen verheugen. Zou het niet veel prettiger zijn om al die steun in één keer te kunnen betuigen?

Speciaal voor u biedt Moose nu de Interactieve Adhesie Service: met één mailtje naar het Ministerie van OC&W steunt u alle gezelschappen die u een helpende hand wilt bieden.

De Interactieve Adhesie Service is afgesloten. Met deze service hebben bezoekers van 29/6/00 t/m 19/9/00 e-mail naar de Staatssecretaris kunnen sturen. In totaal hebben 22 mensen steun betuigd aan één of meer theatergezelschappen.
Inmiddels is de Cultuurnota gepresenteerd aan de Tweede Kamer. Tijdens de Algemene Beschouwingen zal de begroting van OC&W behandeld worden op op 14, 15 en 16 november 2000. Verdere protesten en steunbetuigingen moet u dus voor die tijd richten aan Tweede Kamerleden.

praat mee

schrijf een mini