oude meuk

Forum

Als u een bijdrage aan het forum wilt doen moet u een geregistreerde Mooser zijn. Registreren is eenvoudig en gratis

Log in of Registreer


Equilibrio Overture: 30 november Stairway to Heaven

Lieve muziekliefhebbers,

Met trots kan ik jullie meedelen dat de nieuwe rockmusical Equilibrio in juli 2008 op de planken zal komen met in de hoofdrollen o.a. John Vooijs (Tarzan) en Michelle Splietelhof (Cats, Les Miserables).

Equilibrio, is een epische verhandeling over balans en de zoektocht hiernaar. In deze rockmusical/opera ondergaat de Reiziger, als personificatie van eenieder van ons, deze zoektocht naar balans.
Voor de eerste keer in de geschiedenis zullen musical, rock en klassiek letterlijk op 1 podium verenigd zijn. De uitvoering is in handen van het USConcert, het oudste symfonieorkest van Nederland, de rock band Xystus en enkele solisten uit de rock- en musicalwereld waaronder John Vooijs (Tarzan) en Michelle Splietelhof (Cats), Simone Simons (Epica), George Oosthoek (Orphanage). Equilibrio is geschreven door Ivo van Dijk en Joris van de Kerkhof met arrangementen van Francesco Marchetti (die o.a. verantwoordelijk is voor de filmmuziek van Harry Potter And The Goblet Of Fire en de Italiaanse musical "Il Conte di Montecristo" schreef) en zal in juli 2008 haar Nederlandse première beleven in Vredenburg Leidsche Rijn.

Op 30 november wordt, na een kort optreden van de band Xystus, de cast voorgesteld, de officiële website gelanceerd en zullen er voor het eerst een aantal songs worden uitgevoerd. Ook Michelle Splietelhof zal op deze avond een van de songs live te gehore brengen.

De Equilibrio Overture start rond 22.00 uur.
Entree: Gratis!

Tot 30 november!!

Voor meer info zie:

www.equilibrio-opera.nl
www.stairway.nl
www.vredenburg.nl
www.xystus.nl

Hartelijke groeten,
Productie-team Confusio Musica

ps. kaarten voor de voorstellingen in juli zijn reeds verkijgbaar via de site van Vredenburg en binnenkort via Ticketservice.
equilibrio 22/11/2007 12:28

terug naar het forum

praat mee

schrijf een mini