oude meuk

Makers

Thibaud Delpeut

Thibaud Delpeut

Regisseur (geboren 1978)
Regie-opleiding Amsterdam, lichting 2006

Thibaud Delpeut is een ware homo universalis. Hij studeerde klinische psychologie, kunstgeschiedenis en filosofie en ronde in 2006 de regieopleiding in Amsterdam af. Regisseren, acteren, tekstschrijven of muziek componeren, Delpeut doet het allemaal en draait er zijn hand niet voor om. Met zijn zelf geschreven voorstelling 'Entr’acte' gooide hij hoge ogen en inmiddels is hij door Toneelgroep Amsterdam en Toneelschuur Producties aangetrokken voor hun gezamenlijke TA-2 project, een platform voor het ontwikkelen van regietalent.


Artikelen

van twee walletjes

Behalve ingehaald bij Amsterdam, kan Delpeut ook fijn aan de slag bij het Nationale Toneel, twee regies staan op het programma voor volgend seizoen, wat en hoe is ons nu nog niet duidelijk.

• 17/03/07

Delpeut regisseert

Thibaud Delpeut gaat volgend seizoen als onderdeel van het TA-2 project van Toneelgroep Amsterdam en Toneelschuur Producties Jean Racine’s 'Britannicus' regisseren. Het stuk uit 1669 handelt over de tragische zoon van keizer Claudius die al op zijn 14e door zijn stiefbroer Nero vergiftigd werd. Delpeut over zijn keuze voor het stuk: “Het is een glashelder repertoirestuk, en handelt over een allesverzengende relatie tussen moeder en zoon. Ik wil graag regisseren voor de grote zaal, mijn werk lijkt daar ook om te vragen." Over het TA-2 project zegt hij verder: "Bij Toneelgroep Amsterdam en Toneelschuur Producties bestaat een grote openheid over de ontwikkeling van jonge makers (...) Het geeft mij rust dat ik op deze omgeving kan vertrouwen en kan werken aan mijn eigen ontwikkeling."

• 04/03/07
error number: 256
description: MySQL error 'The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay'
in Query: 'SELECT MAKERCROSS.VOORSTELLINGID, 1VOORSTELLING.VOORSTELLING, 1VOORSTELLING.UITVOERENDE, DATE_FORMAT(1VOORSTELLING.EINDDATUM, '%d/%m/%y'), DATE_FORMAT(1VOORSTELLING.BEGINDATUM, '%d/%m/%y'), 1VOORSTELLING.SPEELLIJSTURL, 1VOORSTELLING.EIGENURL, MAKERCROSS.ROL, MAKERCROSS.OPMERKINGEN, MINIREC.MINIRECID, COUNT(*) FROM MAKERCROSS LEFT JOIN MINIREC ON MAKERCROSS.VOORSTELLINGID = MINIREC.VOORSTELLINGID LEFT JOIN 1VOORSTELLING ON MAKERCROSS.VOORSTELLINGID = 1VOORSTELLING.VOORSTELLINGID WHERE MAKERCROSS.MAKERID = 35 AND 1VOORSTELLING.VOORSTELLINGID = MAKERCROSS.VOORSTELLINGID AND 1VOORSTELLING.BEGINDATUM <= '2013-04-10' AND 1VOORSTELLING.EINDDATUM >= '2013-03-10' AND 1VOORSTELLING.STATUS <> 0 GROUP BY VOORSTELLINGID ORDER BY 1VOORSTELLING.PDATUM DESC'
errfile: /home/httpd/web08333/data/DBUtilsV2.0.php
line number: 71
Page name: /inhoud/aanbod/makers/maker.php
Browser: SiteSucker/2.3.6
Referer: http://www.moose.NL/inhoud/aanbod/makers/

praat mee

schrijf een mini