oude meuk

Festival

Lowlands 2003

Een hoop theater en daarnaast wat popconcerten in de polder.

De theatertent Juliet staat dit jaar voor de vijfde keer op multi-festival Lowlands. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd met een speciaal programma van het Scapino Ballet, de enige groep die op alle vier voorafgaande edities te zien was.

29/8/03 t/m 31/8/03

www.lowlands.nl

Programma

De volgende voorstellingen spelen op Lowlands 2003

Hoofdprogramma:


Overige edities

Laatste Minirecensie

Boe!Boe!Boe!
Ik vond dit erg jammer. Waarom kiezen deze leuke jonge aanstormende acteurs zo'n warrige, moeilijke tekst als Licht van Gerardjan Rijnders? Wat moeten ze ermee? En wat moet het publiek ermee? Ik heb niet het idee dat dit een tekst is die nu nog relevantie heeft. Om de monoloog enigszins op te leuken lopen er ook nog 15 figuranten diepzinnig over het toneel heen. Wat dat toevoegt is mij totaal onduidelijk. Kies toch eens een fijn stuk dat ergens over gaat. (AE, gezien 30/08/03)

in totaal 5 Minirecensies over dit festival  >>

Laatste artikelen

Dood Paard en TGA go plugged

Ze staan hier niet bij de voorstellingen maar Dood Paard en Toneelgroep Amsterdam zijn wel degelijk op Lowlands. Beide groepen hebben speciaal voor dit festival iets concerteus in elkaar gedraaid. TGA heeft de muziek van Harry de Wit voor 'The Massacre at Paris' door de gehaktmolen gehaald en er een spokenword experience van gemaakt. Dood Paard doet speciaal voor Lowlands 'Killjoy', natuurlijk weer een project met Steve Green. Killjoy staat niet in de Juliet en dus in het programmaboekje bij straattheater. Daar gaan we ze nog wel een tijdje mee pesten.

29/8/03 12:21

Dit is de laatste Lowlands van Juliet-programmeur Hans Poot. Hans gaat een café-restaurant beginnen in Spanje. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend.

16/5/03 10:30

Festivalscore

Programmering :Score: 30
Horeca :Score: 40
Waar voor je geld :Score: 40
Toegankelijkheid :Score: 20
Organisatie :Score: 20
Festivalsfeer :Score: 40

Gebaseerd op de score van 1 bezoeker(s).
Lees de publieksreacties.

Hoe deed Lowlands het op de festivalladder 2003?

praat mee

schrijf een mini