oude meuk

Festival

Noorderzon 2003

Theaterfestival met veel dans.

Jaarlijks muziek-, dans- en theaterfestival in en rond het Noorderplantsoen in Groningen. Openluchtvoorstellingen en presentaties in het Grand Theatre. Heel ver weg, dus we weten er weinig van af. Daar gaat dit jaar verandering in komen.

21/8/03 t/m 31/8/03

www.noorderzon.nl

Programma

De volgende voorstellingen spelen op Noorderzon 2003

Hoofdprogramma:


Overige edities

Laatste Minirecensie

ApplausApplausApplausApplausApplausBoe!
Hoe blij kun je worden als verwende theaterbezoeker bij het zien van iets dat totaal thrilling is en je verwachtingen ver overtreft? Heel blij. De depri-sfeer van The Blind maakte me erg enthousiast. Waar kijk iknaar? Video, acteurs, poppen? Het antwoord word je na de voorstelling gegund in een maar enkele seconden durend andre lichtstand. Ook gewei voor de bijzonder sterke soundscape. Jammer alleen van de beperkte mimische mogelijkheden. Maar het blijft een hele bijzondere geaarwording om een uutr naar alleen maar hoofden te kijken. Thrilling dus! (JS, gezien 23/08/03)

in totaal 4 Minirecensies over dit festival  >>

Laatste artikelen

Programma

We weten nog niet veel, maar wel dat de openingsvoorstelling, 'See Under X ' van Galili Dance, een soort circus-dance-theater-gebeuren gaat worden. In het Grand Theatre vindt een minifestival plaats en verder doet Kamagurka ook mee. Klinkt waanzinig cross-over allemaal.

15/5/03 11:58

Festivalscore

Programmering :Score: 50
Horeca :Score: 50
Waar voor je geld :Score: 50
Toegankelijkheid :Score: 50
Organisatie :Score: 50
Festivalsfeer :Score: 50

Gebaseerd op de score van 1 bezoeker(s).
Lees de publieksreacties.

Hoe deed Noorderzon het op de festivalladder 2003?

praat mee

schrijf een mini