oude meuk

Festival

TF-1 2006

De opvolger van Het Theaterfestival (welk theaterfestival?). Nu onder leiding van Jeffrey Meulman, een jury met prominenten als Monique van de Ven en Publieksprijsgenomineerden in de selectie.

De selectie werd gemaakt door een jury bestaande uit: Monique van de Ven (voorzitter), Ursul de Geer, Berthe Spoelstra, Eric de Vroedt en Eric Antonis

26/8/06 t/m 10/9/06

www.tf-1.nl

Programma

De volgende voorstellingen spelen op TF-1 2006

Hoofdprogramma:

Randprogramma:


Overige edities

Laatste Minirecensie

ApplausApplausApplausBoe!
Misschien moet Ivo van Hove films gaan maken, want wat er op de schermen te zien was zag er prachtig uit. Ook het decor was in de film heel effectief, op het toneel was het weer de gebruikelijke onduidelijke rommel. De camera┬┤s op het toneel stoorden mij helemaal niet, het spel tussen werkelijkheid en toneel werd hierdoor nog ingewikkelder en dus versterkt. Want wij zagen het dode meisje zelfs in de film, dus moest ze wel echt zijn en waarom zagen die andere mensen haar dan niet? De acteurs waren prima en toch verliet ik met een onbevredigd gevoel de schouwburg. Misschien moet ik de film van Cassavetes nog eens gaan bekijken, want wat was nou precies de bedoeling? Of om met Theo en Thea te spreken "waar gaat het eigenlijk over?". Het was vooral allemaal heel bijzonder maar was er ook een boodschap? Of was de boodschap dat Ivo van Hove heel bijzonder toneel kan maken? (Jeanine, gezien 06/09/06)

in totaal 9 Minirecensies over dit festival  >>

praat mee

schrijf een mini